Plateste prin SMS

PLATA DEZACTIVATĂ PERMANENT

Plata Paypal - Zilnic

PLATA DEZACTIVATĂ PERMANENT

PlataPaypal - Saptamanal

PLATA DEZACTIVATĂ PERMANENT

Statistici

Sloturi zilnice:0
Sloturi libere zilnic:0

Sloturi săpt NS:0
Sloturi libere săpt NS:0

Sloturi săpt ziua:0
Sloturi libere săpt ziua:0


F.A.Q.

1. Cat timp am serverul boostat?

Serverul dumneavoastra poate fi boostat pe o perioada de 1,2..5..15, n ore, in functie de cat de repede ruleaza lista serverelor Boostate. Daca sistemul Gold-Boost.net accepta un numar maxim de 30 servere in lista (exemplu), dumneavoastra va inscrieti serverul in lista (achitati serviciul) sunteti nr. 1 in lista serverelor Boostate, daca dupa dumneavoastra vin alti 30 clienti, de pe locul 1 automat sunteti trecut pe locul 31, iar daca sistemul este setat sa accepte un numar maxim de 30 servere, veti fi scos din lista si automat nu mai primiti jucatori din partea Gold-Boost.net.

2. Este permisa boostarea unui server de mai multe ori?

Nu! Daca vrei sa boostezi de mai multe ori contacteaza-ne in sectiunea de contact

3. Este permisa boostarea unui server redirect?

Deoarece oamenii incearca sa boosteze servere redirect pentru re-vanzarea jucatorilor, boostarea serverelor redirect este INTERZISA pentru a evita eventualele fraude.

Va sfatuim sa nu incercati sa boostati servere redirect deoarece IP-urile redirect care se vor boosta vor lua ban iar banii nu vor fi restituiti.

4. Timp raspuns (delay) PayPal si serverul web Gold-Boost.Net?

In cazul in care efectuati plata si serverul dumneavoastra nu se inscrie in lista serverelor boostate trebuie sa cunoasteti urmatoarele:

Datorita faptului ca totul este automatizat, exista o sansa ( 0,1 % ) ca serverul sa nu se inscrie in baza noastra de date. Acest lucru se datoreaza in totalitate celor de la PayPal, ei valideaza platile si trimit datele catre bazele noastre de date.
Tinand cont ca Paypal face sute, mii de tranzactii pe secunda, este posibil sa apara un delay (timp-raspuns) mare, serverul web Gold-Boost.net sa nu primeasca datele necesare din partea PayPal iar serverul care trebuie inscris in lista pentru boosting sa nu figureze in baza noastra de date.
In cazul in care apar astfel de probleme va rugam sa ne contactati cat mai repede posibil!

5. Timp raspuns (delay) Fortumo.com si serverul web Gold-boost.net?

In cazul in care efectuati plata prin SMS si serverul dumneavoastra nu se inscrie in lista serverelor boostate trebuie sa cunoasteti urmatoarele:

Datorita faptului ca totul este automatizat, exista o sansa ( 0,1 % ) ca serverul sa nu se inscrie in baza noastra de date. Acest lucru se datoreaza in totalitate celor de la Fortumo.com, ei valideaza platile prin SMS si trimit datele catre bazele noastre de date.
Tinand cont ca Fortumo face sute, mii de tranzactii pe secunda, este posibil sa apara un delay (timp-raspuns) mare, serverul web Gold-Boost.net sa nu primeasca datele necesare din partea Fortumo iar serverul care trebuie inscris in lista pentru boosting sa nu figureze in baza noastra de date.
In cazul in care apar astfel de probleme va rugam sa ne contactati cat mai repede posibil!

Login

Despre noi

Gold-Boost.net incearca sa va ofere cele mai bune servicii de boost counter strike din Romania si chiar din intreaga Europa. Prin boost cs se intelege cresterea numarului de jucatori pe serverul vostru.
Cele mai bune servicii de boosting le gasiti la Gold-Boost.
Momentan echipa gold-boost lucreaza intens la cresterea numarului de jucatori pe timp de noapte.

S5 box