Plateste prin SMS

PLATA SMS DEZACTIVATĂ PERMANENT

Plata Paypal - Zilnic

PLATA DEZACTIVATĂ !

PlataPaypal - Saptamanal

Nu sunt slot-uri disponibile

Pentru întrebări sau probleme contactaţi-ne folosind secţiunea Contact

Statistici

Sloturi săpt NS:0
Sloturi libere săpt NS:0

Sloturi lunar non stop:35


Recomandări


- fișierul motd.txt din serverul de counter-strike situat în directorul cstrike trebuie să fie gol sau șters. Din acest motiv mulți jucători care folosesc client non-steam primesc erori în momentul în care intră pe server. 
- sugerăm să reduceți cantitatea de resurse care se descarcă de pe server cât mai mult posibil. Din cauza acestora foarte mulți jucători dau cancel, nu așteptă să se descarce resursele, iar în cazul în care aveți resurse , verificați să fie și în download url-ul pus și verificați cât timp se stă la download folosind o versiune de counter-strike 1.6 nou instalată fără resurse deja descărcate în ea.
Țineți minte că deși aveți fast download, multor străini li se descarcă resursele cu viteze mici. 
- verificați ca serverul să fie non-steam, pentru că majoritatea jucătorilor din boost sunt non-steam și nu pot intra pe un server steam-only. 
sugerăm să folosiți plugin-ul pingfaker de ascundere a ping-ului pentru  foarte mulți jucători vor rămâne mult mai mult timp în joc, în același timp trebuie să introduceți următoarele cvar-uri în amxx.cfg sau server.cfg : 

      - pingfake_enable 1 
      - pingfake_ping 18 
      - pingfake_flux 13 
- în cazul în care folosiți high ping kicker, sugerăm să îl puneți să dea kick celor cu lag peste 300, nu sub 300
- în dproto.cfg (poate fi găsit fie direct în server fie în directorul cstrike) să modificăți următoarele cvar-uri : 
      - FakePlayers_AntiReconnect în loc de 1 să îl setați 0 
      - FakePlayers_BanTime în loc de 120 să îl setați -1 
- nu folosiți pe server următoarele plugin-uri : 
      - Loadingmenu.amxx , gamemenu.amxx sau orice alt plugin care modifică meniul jucătorului din cauză că la foarte mulți nu le modifică meniul, ci îl șterge complet 
      - plugin-uri care arată în chat fiecare jucător care se conectează sau deconectează (aglomerează serverul și cauzează bug-uri) 
- mențineți numărul de mesaje din chat și din hud la minim. 
- în directorul maps, ștergeți fișierele .res corespunzătoare hărților clasice (de_dust2, de_inferno, de_nuke etc.) din cauză că aceste fișiere conțin resurse inexistente care pornesc la descărcat 
Atenție! Doar pentru hărțile clasice, a nu se șterge fișierele .res pentru hărțile zombie, gungame și a celorlalte mod-uri. 
- aveți grijă cu hărțile făcute de 32 slot-uri (exemplu: de_train32 , de_kabul32, de_tuscan32 etc.) pentru că există foarte multe versiuni pe internet și se întâmplă des ca jucătorului care încearcă să se conecteze pe server, să îi difere harta față de cea pe care o aveți pe server, și automat nu poate intra. 

- asigurați-vă că aveți cel puțin un admin sau mai mulți pe server. Nu vă plângeți că nu aveți jucători pe server dacă nu aveți admini, am văzut in multe cazuri această situație.
- în cazul în care nu prea vi se conectează jucători pe server după ce l-ați boostat, adăugați următoarele cvar-uri în server.cfg : 
      - max_queries_sec_global 0 
      - max_queries_sec 0 
      - sv_enableoldqueries 1 
      - mp_autokick 0 
- jocul counter-strike 1.6 a fost distrus în urma update-urilor din ultimii ani și au apărut cât mai multe bug-uri, de aceea vă sugerăm să îl țineți cât mai simplu fără plugin-uri și resurse inutile pe el.


- Informativ, dupa ce mi sau tot raportat probleme de genul "mi sa spart ftp, am reinstalat serverul, vreau sa imi configurezi iar serverul" am ajuns la concluzia ca e bataie de joc si asa nu se mai poate.

1. Pentru serverele noi care vor vrea boost cat si pentru cele actuale taxa de configurare va fi de 5 euro.
a. Ce include aceasta configurare:
- Modificare dproto setari necesare pentru a nu se bana jucatorii fara motiv sau pentru retry repetat.
- Modificare gameserver.config pentru a nu da fake client si time out clientilor reali.
- Stergerea fisierelor .res / .txt din folderul maps pentru a nu obliga jucatorii sa descarce resurse inutile la fiecare conectare.
- Dezactivare eventuale pluginuri neregulamentare si atentionare despre acele pluginuri.
- Adaugare la cerere 2-3 pluginuri necesare pentru o mai buna rulare a serverului si cateva sfaturi.
- Securizare rcon / cvar pentru a nu mai avea probleme cu indivizii care afla parolele adminilor vostri o sa va explic si cum le afla.
b. De cate ori se va face aceasta configurare:
- Configurarea se va face o singura data adica dupa taxa de 5 euro in caz ca va fi necesara configurarea din nou taxa va fi 5 euro.
- Fara aceasta configurare daca veti fi prinsi boostul se va suspenda total fara refund si fara exceptii.
c. Cum se face configurarea:
- Configurarea se va face de mine prin teamwiever nu va dura mai mult de 5 minute.
- Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati printr-o metoda de la tabul "Contact"

Login

Despre noi

Gold-Boost.net încearcă să vă ofere cele mai bune servicii de boost counter strike din România și chiar din întreagă Europa. Prin boost cs se înțelege creșterea numărului de jucători pe serverul dumneavoastră.
Cele mai bune servicii de boosting le găsiți la Gold-Boost.

S5 box